Over mij

Hallo!

 

Bedankt voor het bezoeken van mijn website!

 

Mijn naam is Ko de Rooij. Een groot deel van mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van muziek. Zo kwam ik in 2003 via een Amerikaanse trompetdocent voor het eerst in aanraking met de balansbehandeling.

 

Door persoonlijke omstandigheden - en goede ervaringen met de balansbehandeling - besloot ik in 2006 de opleiding te gaan doen. Na een intensieve periode van studie aan de Alphabiotic Academy in Dallas, Texas (VS), ben ik in oktober 2007 gecertificeerd.

 

Sinds 2008 heb ik een kleinschalige praktijk aan huis. Ik hoop met de balansbehandeling iets positiefs te kunnen betekenen voor de mensen die op mijn pad komen.

 

De kennis en vaardigheden die ik in de loop der jaren heb opgedaan in mijn praktijk, gebruik ik ook ter ondersteuning bij het lesgeven aan koperblazers met embouchure problemen, in het bijzonder embouchure dystonie.

 

En zo is de cirkel weer rond. Wat begon met muziek kwam ook weer terug bij muziek. Meer informatie over dit aspect van mijn werk kun je vinden op www.balanced-embouchure.eu.

 

Graag tot ziens!

 

Ko de Rooij