Chi-machine

Ontspanning thuis

 

De Chi-machine brengt je lichaam via de enkels in een wiegende beweging, waarin je beetje bij beetje de spanning uit je lichaam los kunt laten. Wanneer de machine stopt, komt er een diepe innerlijke rust over je heen. Een ideaal hulpmiddel om thuis te ontspannen en gezond bovendien!


Neem voor uitgebreidere informatie contact op via e-mail.

 

Welke machine?

 

In mijn zoektocht naar een goede Chi-machine ben ik uitgekomen bij de Chi-Vitalizer. De Chi-Vitalizer heeft een digitale afstandsbediening voor variabele snelheid en tijd, inclusief drie voorgeprogrammeerde sessies, en wordt geleverd met 1 jaar garantie.

 

Het is niet de goedkoopste, maar hij steekt met kop en schouders boven de goedkopere machines uit wat betreft kwaliteit, comfort en mogelijkheden.

 

Waar en hoe te bestellen?

 

Je kunt de Chi-Vitalizer bestellen bij GroterGeheel voor € 330,00 plus verzendkosten (Nederland € 8,50, België € 13,50).


Bestellingen kunnen worden geplaatst via e-mail. De levertijd is doorgaans 2-3 werkdagen na ontvangst van betaling via bank of PayPal.

 

Alvorens te bestellen, raad ik aan om de Chi-machine een keer uit te proberen in mijn praktijk. Kosten: € 15,00. Bij aanschaf via GroterGeheel wordt dit bedrag verrekend bij je bestelling.

 

Chi-machine kopen

Dit is een iets andere uitvoering dan de Chi-Vitalizer (die heeft een digitale afstandsbediening met meer opties), maar het geeft een goed beeld van de machine en het gebruik.