Chi-machine

        0118 - 637018            ko@grotergeheel.nl

Chi-machine

Wat kun je zelf doen?Wat kun je thuis zelf doen om in balans te blijven? Bewustwording is erg belangrijk, maar er zijn ook hulpmiddelen die je een zetje in de goede richting kunnen geven wanneer je het nodig hebt. De Chi-machine is daar een voorbeeld van.


De Chi-machine brengt je lichaam via de enkels in een wiegende beweging, waarin je beetje bij beetje de spanning uit je lichaam los kunt laten. Wanneer de machine stopt, komt er een diepe innerlijke rust over je heen.


Welke machine?In mijn zoektocht naar een goede Chi-machine ben ik uitgekomen bij de Chi-Vitalizer, dezelfde machine als op het filmpje.


De Chi-Vitalizer heeft een digitale afstandsbediening voor variabele snelheid en tijd, inclusief drie voorgeprogrammeerde sessies, en wordt geleverd met 1 jaar garantie.


Het is niet de goedkoopste, maar hij steekt met kop en schouders boven de goedkopere machines uit wat betreft kwaliteit, comfort en mogelijkheden.


Waar en hoe te bestellen?Je kunt de Chi-Vitalizer bestellen bij GroterGeheel voor € 330,00 plus verzendkosten (Nederland € 8,50, België € 13,50).


Bestellingen kunnen worden geplaatst via e-mail. De levertijd is doorgaans 2-3 werkdagen na ontvangst van betaling via bank of PayPal.

 

Alvorens te bestellen, raad ik aan om de Chi-machine een keer uit te proberen in mijn praktijk. Kosten: € 10,00. Bij aanschaf via GroterGeheel wordt dit bedrag verrekend bij je bestelling.


Via onderstaande knop kun je uitgebreide informatie lezen over de Chi-machine, te downloaden als PDF-bestand.


Neem contact op


Westmede 41

4337 AK Middelburg

0118 - 637018

KvK: 20135830

BTW: NL1494.25.168.B01


© 2019 - GroterGeheel